Gå på festivaler och konserter med seniorrabatt

Som senior kan du göra mycket roligt utan att behöva betala fullt pris. Du kan åka på festivaler, gå på konserter, bo på hotell och förflytta dig riktigt billigt.

Skaffa seniorrabatt

Seniorrabatterna börjar ofta vid 55. Du måste inte gå i pension för att kunna resa och göra roliga saker till rabatterat pris. Många svenskar som passerat 55 år har förvisso tämligen god ekonomi, men oavsett din ekonomiska situation är det smart att spara tusenlappar genom Hejsenior.se. Hejsenior.se är en sida som samlar rabatter från seriösa företag. Du behöver inte uppge personnummer eller banknummer. Allt är gratis och du kan känna dig trygg med företagen som de samarbetar med. Med deras rabatter får du råd att både gå på konserter och bjuda barnbarnen på Liseberg. Mer pengar i plånboken. Gå in på Hejsenior.se och ta del av deras rabatter redan idag. Förutom rabatter på resor och nöjen så kan du skaffa bra elavtal, få rabatt på apoteket online, prenumerera på tidningar och mycket mera.

Gå på festivaler och konserter

Det spelar ingen roll hur gammal du är – musik och festivaler är lika roligt när man är 60 som 26. Som senior vill du ofta bo lite bättre och troligtvis lyssnar du hellre på Bruce Springsteen än senaste poplåten, men känslan är densamma. Det finns också många olika slags festivaler att besöka beroende på intresse. Du kan lyssna på jazz, dansband eller åka på en historisk festival som Medeltidsveckan på Gotland. Innan du beslutar dig för vart du ska åka eller köper biljetter är det smart att alltid kolla vilka erbjudanden som finns på hejsenior.se. Så att du inte missar bra rabatter på både biljetter och boende. Det är också ett smart sätt att upptäcka nya saker att göra. Det finns så många tillställningar att besöka att det är svårt att ha koll på hela utbudet.

Åk på festival utomlands

Det fina med att vara senior är att du ofta har lite mer semester än yngre personer om arbetar. Som pensionär har du hur mycket tid som helst. Då kan det vara spännande att åka på festival utomlands. Antingen med bilen, husbilen eller så tar ni tåget eller flyget. Det finns intressanta festivaler över hela Europa. Tycker du om blommor anordnas det flera blomfestivaler i England. Stora och välbesökta event med upp till en miljon besökare. Du kan också åka på festival i Tyskland och Frankrike. Där står ofta mat, öl och vin i fokus. Genom att planera väl kan du hinna besöka många små festivaler med lokala bryggerier och olika vinsorter i både Tyskland och Frankrike. Med rabatter kan du flyga ner till kontinenten eller Storbritannien riktigt billigt, och sedan bo på hotell och hyra bil.

Om ni har mycket tid kan det vara härligt att hyra eller köpa husbil, ifall ni inte redan äger en. Då hinner ni verkligen uppleva mycket, både kultur, mat, festivaler och natur. Det underlättar också om ni besöker en festival ute på landsbygden – med husbil har ni alltid någonstans att sova.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight