Viktigt att ta med sig på festivalen

När det vankas festival är det många saker som man bör tänka på för att få den absolut bästa upplevelsen. Idag finns det hundratals olika festivaler med olika teman som man kan besöka. Det är självklart lite beroende på vilken typ av festival man ska på som avgör omfattningen av ens förberedelser. Ska man vara riktigt väl förberedd för allt så bör man spana in utbudet hos Kellfri.se som har allting för den som ska ut på landet.

En bra väska

Man packar alltid med sig en massa onödiga saker, och sedan står man där och tänker ”varför tog jag inte med mig det där?”. Ja, så är det att vara på festival. Se till att du har en ryggsäck med dig där du kan ha saker som kamera, regnkläder, sittunderlag och så vidare. Det man sedan kan göra är att man har en liten magväska där man har sina mer värdefulla saker, t.ex. betalmedel, telefon och så vidare.

Regnkläder

Man måste se till att man har med sig bra regnkläder så att man inte behöver gå hem eller till hotellet bara för att det börjar regna. Det finns de som menar att en poncho räcker, men i ärlighetens namn är ett ordentligt regnställ alltid att föredra. Och det som kommer efter regnstället är såklart ett par bekväma och bra stövlar. Varje festival man kommer till finns det de som kommer med nya, vita Converse som praktiskt taget bara är att slänga efter att festivalen är över. Dessutom är det inte det mest bekväma valet, så låt finskorna stanna hemma och välj ett par som kommer hålla fötterna varma och torra oavsett väder.

Kreditkort och andra betalmedel

Det är jätteviktigt att man har med sig pengar eller kontokort som man kan betala saker med. Och man ska alltid tänka att det kan vara så illa att man blir rånad, så man bör lägga dessa på olika ställen så att tjuven inte lyckas sno åt sig allt. Sedan kan det hända andra saker som att man kanske vill köpa något som man inte hade räknat med i sin budget, och då är det ju viktigt att det finns pengar för det också. På festivaler tillkommer det nästan alltid sådana där utgifter som man inte räknade med när man åkte dit.

Telefon och laddare till telefonen

En annan viktig sak är såklart telefonen. I dagens samhälle kanske det känns lite konstigt att man skulle kunna glömma en så viktig sak, men väldigt många måste faktiskt låna telefon på festival för att de glömt sin egen hemma. Många köper också en ny laddare för att man glömt den egna hemma. Man ska alltid gå igenom packningen noga!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight