Coachella i Kalifornien

Under två helger i April är det dags för en av världens mest kända musikfestivaler, Coachella har lockat besökare från hela världen sedan 1999, och det med god anledning! Här samlas några av de största artisterna från hela världen inom alla möjliga genre, från rock till hiphop och elektronisk musik. Om du har kompisar som lyssnar på en annan sorts musik än du så kan ni alltså ändå gå på samma festival och ha lika trevligt allihop. Coachella är också känt för sin goda mat. Över 100 olika försäljare erbjuder mat som inte bara smakar fantastiskt utan som också gör sig perfekt på bild. Men vad vore en festival utan trevliga människor? På Coachella är alla glada och att få nya vänner har nog aldrig varit så enkelt. Så kom till Coachella för att njuta av god mat, bra musik och träffa glada människor, dessutom finns det en chans att du stöter på en och annan kändis också!

Coachella sätter trenderna

Det är nästan omöjligt att prata om Coachella utan att nämna besökarnas utsmyckade och unika kläder. I flera år har bilder från Coachella fångat folks uppmärksamhet på Instagram och andra sociala medier tack vare besökarnas trendsättande festivalmode. Här handlar det om att uttrycka sig och att inte hålla tillbaka på något sätt. Man kan nästan se Coachella modet som en egen klädstil och besökarnas kläder och frisyrer har stor påverkan på vad som blir populärt under sommaren. Både vanliga personer och stora modevaruhus hämtar inspiration från Coachella besökarnas val av kläder, accessoarer och hårstilar. Vill du vara först med det senaste är det alltså Coachella du ska besöka. I princip kan man gå klädd hur man vill på Coachella men det finns vissa saker som är speciellt populär på festivalen. Starka färger både på kläder och hår är vanligt. Mest känt är nog ändå Coachella för den bohemiska stilen som är populär bland besökarna; virkade bikiniöverdelar, mockajackor med fransar, blommiga klänningar och blusar, magtröjor, och långkjolar och långa flätor i håret hör alla till Coachella modets kännetecken.

Åk till Coachella för ett bra pris

Om du är som de flesta andra så är du riktigt sugen på att besöka festivalen vid det här laget. Problemet är bara priset. Inte bara ska man köpa inträdesbiljetter utan först och främst måste man ju ta sig till Kalifornien och det kan ju kosta en ordentlig slant. Visserligen kan man använda olika prisjämförelser på nätet men de är ofta svåra och opraktiska att använda. Speciellt om du är flexibel med vilket datum du vill åka. Kanske kan du tänka dig att stanna ett par dagar i Palm springs innan eller efter festivalen om det betyder att flygpriset blir billigare. För att slippa behöva göra en mängd olika sökningar i jakt på det bästa priset så kan vi rekommendera Avionero. Det är en innovativ tjänst som låter dig söka efter flygresor på dina villkor, snabbt, smidigt och flexibelt. Besök deras hemsida http://avionero.se/ för att hitta det bästa alternativet för dig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight